Braadland Automasjon og Nortelco skaper fremtidens automasjonspartner

Braadland Automasjon har funnet sin fremtidige vekstpartner i Nortelco Gruppen.
braadland
22.09.2016


Braadland Automasjon (Ing. E. Braadland AS) ble grunnlagt i 1974 og er godt kjent innen automatisering. Vi har hatt hovedfokus på næringsmiddel- og prosessindustrien. Våre kunder har også vært innen vanlig automatisering og vi er kjent som “problemløsere” innen bransjen. For å styrke og videreutvikle denne posisjonen, har vi lenge vært på jakt etter en samarbeidspartner som kunne bidra til å øke vårt potensiale i markedet. Det har vi nå funnet i Nortelco Gruppen.

Nortelco satser videre innen automatisering
Bjørn Nysted i Nortelco Gruppen sier at Braadland Automasjon passer perfekt med deres langsiktige planer. Nortelco har kjøpt opp to andre selskaper som sammen med Braadland vil utfylle hverandre og styrke posisjonen i markedet ved å tilby kundene et enda bredere spekter av produkter og prosjekteringskunnskap.

Daglig leder i Braadland Automasjon, Finn Eirik Eilertsen, er meget fornøyd med denne overtakelsen og sier at dette er den åpningen de har ventet på, og vil satse for fullt på et tett og fruktbart samarbeid, innen et spennende marked som etter en periode med nedgang nå er i bedring.

Økt produktspekter og omsetning
Braadland Automasjon vil videreføres som eget selskap under navnet Nortelco Braadland AS. Nortelco Gruppen eier fra før Nortelco Scantron AS som driver innen industriell måling og dekker områdene veiing, display, flow og trykk. Sammen med AD Elektronikk AS, som er distributør av automasjonsprodukter og har hovedfokus på industriell kommunikasjon, satser Nortelco bevisst og langsiktig innen automasjonsbransjen. Målet er å bli en aktør som kan konkurrere med de store, men samtidig ha smådriftsfordelene. Nortelco Gruppen er ikke fremmed for å overta ytterligere selskaper som gir synergier til automasjonskonseptet.