Hilscher netSCADA PROFINET – web-basert HMI-server

Web-basert HMI-server for PROFINET-baserte styresystemer.
hilscher
28.08.2016


Denne enheten kobler du til prosessoren over PROFINET. gjennom en egen RJ45 port. Så har den 2 RJ45 porter på undersiden som kobles til ditt eksisterende LAN nettverk. Over dette får du tilgang til web visualiseringen fra alle enheter som har tilgang til dette nettverket.

Du benytter disse websidene uten bruk av innpluggede moduler som ActiveX, Flash eller Java. De kan vises av alle ledende weblesere. Grensesnittet skaleres automatisk for å virke på enhver web utstyrt platform fra mobiltelefon til HD-TV. Du kan selvfølgelig også vise sidene på flere enheter samtidig.

Selv om dette er basert på standard web teknologi kreves det ikke at du mestrer HTML. Du konfigurerer websidene med det medfølgende programmet. Knytningene mellom PLS verdier og kontrollene og indikatorene på websiden oppretter du i dette programmet. Fargeendringer, bevegelser skalering, kontroll av brukertilgang, vanlige grafikkformater og flerspråklig presentasjon, alt dette er mulig. Alarmer, kvittering av disse og trendvisning støttes også.

Vi har også tilsvarende enhet med ModbusRTU eller ModbusTCP grensesnitt mot styreenhet.