Nortelco går inn som eier av AD Elektronikk AS

AD Elektronikk AS er distributør av automasjonsprodukter og har hovedfokus på industriell kommunikasjon. Bedriften er nå solgt til Nortelco - og går inn som en bedrift i Nortelco Gruppen. Nøkkelpersoner vil fortsatt arbeide i AD Elektronikk.
ad_elektronikk
31.08.2016


Nortelco vil inn i automatisering

Bjørn Nysted i Nortelco sier AD Elektronikk vil være en viktig brikke i Nortelcos satsing på automatiseringsmarkedet. Kai Atle Myrvang, som var største eier i AD Elektronikk, har i lenger tid søkt etter samarbeidspartner eller ny eier som kunne bringe bedriften inn i en setting med vekst. «Nå er vi kommet inn i en gruppe hvor vi kan få god gevinst av synergieffekter», sier han. Eierskiftet skjedde formelt 1. august i år.

Økt produktspekter og omsetning
Nortelco Gruppen eier fra før Nortelco Scantron AS som driver innen industriell måleteknikk og dekker områdene veiing, display, flow og trykk. Gruppen har gjort ytterligere oppkjøp av relatert virksomhet som vil tilføre betydelig kompetanse innen prosjektering av komplette automatiserte anlegg. Informasjon om dette vil bli offentliggjort innen kort tid. AD Elektronikk vil fortsette under eget navn inntil videre.